Varró Gábor

Telefon : 06/20-364-9027
Email : info@erdibarack.hu
GPS : É 47.35519 K 18.906319

Kiemelt viszonteladóink

Őszibarack

Tápértéke:

Kevés olyan gyümölcs van, amely több magnéziumot tartalmaz mint kalciumot. Az őszibarackban sok a boron is, valamint a kálium, így joggal mondhatjuk, hogy az izmok És a csontok ellátója.

Gyógyhatása:

Sok A és C-vitamin van benne, kálium, boron és elég nagy mennyiségű szelén. Boron tartalmának köszönhetjük különleges adottságát, hogy emeli a férfi és női hormon szintjét a vérben. Természetes antioxidáns. Tartalmaz szelént is ami maga is rák ellenes anyag. Hormon kiegyensúlyozó tevékenységet végez, így emeli az esztrogén hormont a vérben a változó korban lévő nőknél is.

Tisztítja a szervezetet:

Az őszibarack gyógyító hatása az egész testre kiterjed. A vér tisztítása, a test tisztítása. A főbb szervek is a máj, a szív, a tüdő, a vesék könnyebben gyógyulnak, ha tiszta a vér.

Tisztítja a bőrt:

Az őszibarackban lévő A és C-vitamin közös munkájának gyümölcse, hogy nagyobb az ellenállás a pattanások kifejlődésére és ellenállóbb a bőr a betegségekkel szemben. A nap hatásának is jobban ellenáll, valamint a felsértett bőr hamarább begyógyul.

Tisztítja a tüdőt:

Az ásványi sók és az A vitamin lehetővé teszik, hogy gyógyítólag hat a tüdőre az őszibarack. Az A vitamin hatására a hörgők és a nyálkahártya kevéssé ingerlékeny és nagyobb teherbírással rendelkeznek. Az A vitamin ugyanis befolyásolja  a nyálkahártyák működését és hatással van a légzőszervi megfázás tüneteire.

Száraz bőrre:

A és C-vitamin tartalma miatt kitűnő arcpakolás, a bőr megtisztul, rugalmasabbá, fiatalosabbá válik.

Székrekedésre:

Legjobb a fő étkezés után 2-3 órával fogyasztani a gyümölcsöt, akkorra a gyomor kiürül és teljes erővel a könnyen emészthető gyümölcsre öszpontosíthat. Ezzel az aktív munkájával az egész emésztési folyamatot befolyásolja. A belekben a gyümölcs utoléri az étel maradványait és magával sodorja megakadályozva a székrekedést.

Minden jog fenntartva az Érdibarack.hu részére 2018!
Az oldalon található anyagok utánközlése engedélyhez kötött! A weblapot készítette: Weblapja.net